Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / juni 2015 / Ticketverkoop CC De Herbakker start 4 uur later !

Ticketverkoop CC De Herbakker start 4 uur later !

De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen van CC De Herbakker start op zaterdag 13 juni OM 13 UUR en niet om 9 uur zoals oorspronkelijk gepland. De oorzaak van deze verschuiving ligt bij Oxynade, het bedrijf dat het online ticketing platform voorziet voor CC De Herbakker en dat die dag meerdere culturele centra ziet starten met de ticketverkoop.

In die groep is CC De Herbakker de grootste partner en Oxynade vreest dat de toevloed van ticketaanvragen voor CC De Herbakker, bovenop die van de kleinere culturele centra, voor een overbelasting van het systeem zou kunnen zorgen.

Na de kinderziektes van vorig jaar wilde CC De Herbakker geen risico nemen en besloot daarom de start van de ticketverkoop met vier uur op te schuiven, naar zaterdag 13 juni om 13 uur. Op dat moment moeten de Herbakkerklanten probleemloos hun bestellingen kunnen invoeren.

 

‘We zitten heel verveeld met deze toestand’, zegt Annemieke Pieters, directeur van CC De Herbakker, ‘maar we benadrukken dat wij  pas deze week op de hoogte zijn gebracht van deze situatie en dus niet vroeger konden communiceren. We kozen voor zekerheid voor onze klanten om een zo vlot mogelijke afhandeling en service te garanderen en daarom werd samen besloten het aanvangsuur te veranderen. Dus zaterdag de dertiende om dertien uur!’

Bij grote vraag naar tickets en abonnementen worden online wachtrijen niet uitgesloten, maar Oxynade en CC De Herbakker stellen alles in het werk om alles zo vlot mogelijk te behandelen.

 

Klik hier voor INFO OVER HET NIEUWE HERBAKKERSEIZOEN.

 

ccdeherbakker 20152016 

 

 


Zoeken