Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / mei 2015 / Buitenbazaar - Alle Schuiten Buiten op woensdag 20 mei 2015

Buitenbazaar - Alle Schuiten Buiten op woensdag 20 mei 2015

In 6 steden spelen op 1 dag? Dat kan op De Zuidkaai! Op woensdag 20 mei 2015 van 14 tot 17 uur stellen de bewoners van De Zuidkaai en het Huis van het Kind zich voor tijdens een buitenspeeldag vol info en spelletjes.

Iedereen is welkom: kinderen, jongeren, ouders en grootouders. 
 
Leer De Zuidkaai beter kennen en kom langs voor een exotisch hapje in gebouw Marseille van Wijkcentrum De Kring. Loop binnen in Porto voor de gloednieuwe Speelbazaar (speel-o-theek) en ontdek het aanbod van de Babybazaar in gebouw Venetië. In gebouw Barcelona kunnen kinderen hun speelkaart afhalen en nadien omruilen voor een cadeautje. In Athene kan je samen deelnemen aan Peuters in actie of winnaar worden bij de Proefkampioen. In gebouw Sorrento vind je het Sociaal Huis waar je meteen ook alle info krijgt over de KomUitPas en andere sociale voordelen.
 
Buiten op De Zuidkaai kunnen kleuters zich laten omtoveren tot een prinses of een piraat, aerobicen of knutselen met deeg. Op de speelplaats van De Meidoorn kunnen de lagere schoolkinderen racen met go-carts of springen op de springkastelen. Je kan er ook kennis maken met Grabbelpas, de speelpleinwerking, de sportdienst en sport- en jeugdverenigingen die hun stoerste kant zullen laten zien. 
 
In de kraampjes vind je meer informatie over de werking van de diensten die op de Zuidkaai actief zijn. Je komt ook alles te weten over het Huis van het Kind dat werd opgericht om gezinnen preventief en actief te ondersteunen bij de opvoeding van de kinderen. Het is ook een plek waar je andere ouders kan ontmoeten om te praten over de grote en kleine kanten van het opvoeden. 
 
Kom zeker langs voor een speelse, gezellige en leerrijke namiddag!
Bij aankomst ontvang je een plannetje en een programma van de namiddag (per leeftijd).
 
Buitenbazaar – Alle schuiten buiten op woensdag 20 mei van 14 tot 17 uur op en rond Welzijnscampus De Zuidkaai. De Welzijnscampus is toegankelijk via de Kaaistraat 32 en de Zuidmoerstraat 136.
 


buitenbazaar 2015

 

 

Gerelateerd nieuws
buitenbazaar


Zoeken