Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / mei 2015 / Sint-Jozef viert 775 jaar Eeklo met garageverkoop en 40 jaar Chiro

Sint-Jozef viert 775 jaar Eeklo met garageverkoop en 40 jaar Chiro

Ongeveer 100 gezinnen verkopen op zaterdag 9 mei afgedankte goederen in hun eigen garage. Deze eerste garageverkoop van KWB Sint-Jozef is nu al een succes. Op zondag 10 mei viert Chrio Sint-Jozef zijn 40ste verjaardag.

GARAGEVERKOOP KWB ST-JOZEF _ ZATERDAG 9 MEI 2015 - 10 TOT 16 UUR

 

Een garageverkoop is een eenvoudige en originele vorm van het verkopen van tweedehandsgoederen. De gezinnen verkopen hun afgedankte goederen zelf voor een zacht prijsje vanuit hun eigen garage, hun voortuin, oprit, carport, onder een parasol ... , dus niet op het openbaar domein (straat of stoep, zoals bij een rommelmarkt).
 
Volgende straten nemen deel: Abdijstraat, Lariksstraat, Doornstraat, Bremstraat, Varenslaan, Wilgenpark, Elfenbloemstraat, Boterbloemstraat, Meibloemstraat, Hoefbladstraat, Paardebloemstraat, Pinksterbloemstraat, Schipdonkstraat, Azaleastraat, Begoniastraat, Klaverhoek, Hortensialaan, Seringendreef, Margrietendreef, Rododendrondreef, Laurierdreef, Madeliefjeshoek, Tuinwijklaan, Baljuwdreef, Vierschare, Roedehoek, Deurwaarderhoek, Schependreef, Gedinghoek, Schouthoek, Vrijlaathoek, Heidelaan, E. Neelemanslaan, Westlaan, Akkerstraat, Broeken, Blakstraat, Raverschootstraat (vanaf Galgenstraat tot Ringlaan) en Brugsesteenweg (vanaf Blakstraat tot Ringlaan). De Galgenstraat wordt NIET gebruikt wegens te smal (veel verkeer tussen Raverschootstraat en Blakstraat). 
Er is die dag kinderrommelmarkt op de speelplaats van de basisschool Sint-Jozef, Abdijstraat 33. Terwijl de kinderen hun verkooptalenten tonen kunnen de volwassenen genieten van een lekkere kop koffie en taart of een lekkere frisse pint. Aan de ingang van de school is er een infostand. Bezoekers kunnen daar een wijkplan met de verkooppunten krijgen.
 
 

garageverkoop chiro

 

 

 

CHIRO SINT-JOZEF 40 JAAR - ZONDAG 10 MEI 2015

 

Terwijl de ouders vanaf 13 uur genieten van de ontspannende sneukelfietstocht met tussenstops, worden de kinderen op de terreinen met open armen ontvangen door de leiding om de gekste spelletjes te spelen met hun leeftijdsgenoten. 's Avonds kan er samen aangeschoven worden aan het barbecuebuffet (18 uur) met aansluitend een optreden van 'The Broken Bottle Big Band' (20.30 uur).

Inschrijven voor sneukelfietstocht en/of bbq graag via
info@chirosintjozef.beof GSM 0499 11 24 63. Kinderen hoeven niet ingeschreven zijn voor de spelnamiddag en het optreden is gratis.

Alle activiteiten vinden plaats aan Abdijstraat 31.

 

Chiro Sint-Jozef is ook op zoek naar extra leden en leiding. 

 

 

Gerelateerd nieuws
chiro

Gerelateerd nieuws
sint-jozef

Gerelateerd nieuws
garageverkoop


Zoeken