Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / november 2015 / De Sint komt naar Eeklo

De Sint komt naar Eeklo

Sint is op tocht door ons land en kan hierbij de stad Eeklo niet onopgemerkt passeren. Op zaterdag 21 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan per boot in de Eeklose Jachthaven om 13.30 uur. Daarna vertrekt hij naar de Evenementenhal in Eeklo waar het Sintfeest losbarst.

Hij wordt er verwelkomd door het college van burgemeester en schepenen en het bestuur van vzw EYK aan de jachthaven om 14.30 uur. Daarna vertrekt de Sint met zijn pieten meteen naar de Evenementenhal waar een spetterend Sinterklaasfeest zal gevierd worden.
 
OM 14.300 uur komt de Sint aanwezig in de Evenementenhal en krijgt iedereen de kans om persoonlijk langs te gaan om een tekening af te geven of een foto te nemen. Animatoren van de stedelijke speelpleinwerking ’t GES en Grabbelpas zorgen ter plaatse voor randanimatie met springkastelen, schminken, buttons maken en een kleur- en tekenhoek. De randanimatie blijft doorlopen en alle kinderen kunnen zich dus spelenderwijs amuseren terwijl de ouders genieten van een drankje. Het Sintfeest eindigt om 17.30 uur. Elk kind ontvangt tijdens het gratis Sintfeest een persoonlijk geschenkje van de Sint!
 
Vooraf inschrijven is hiervoor wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met  donderdag 18 november 2015 op de jeugddienst via telefoon 09 218 29 20 of per mail naar jeugd@eeklo.be.

 

affiche sinterklaas 2015 

Gerelateerd nieuws
sinterklaas

Gerelateerd nieuws
sint


Zoeken