Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / oktober 2015 / Get Ready for Rockmoere 2015

Get Ready for Rockmoere 2015

Op vrijdagavond 30 oktober 2015 is iedereen van harte welkom in Jeugdhuis De Route voor de 7de editie van Rockmoere. De meest kleurrijke ‘Club Night’ van Eeklo: niet te missen voor wie zich niet door één muziekstijl laat vangen. Bovenal ook een avond met een culturele twist waarop iedereen welkom is. Zin om de wereld te ontdekken in Eeklo? Kom dan allemaal naar Rockmoere!

Welcome to the world of Bollywood

Bewoners van het Rode Kruisopvangcentrum zijn al sinds begin september samen met Groep INTRO in volle voorbereiding om er een vrolijk gekleurd feest van te maken, helemaal in de traditie van de Bollywoodfilm. Natuurlijk een perfect thema voor een evenement dat uitgaat van een culturele mengelmoes. Want Bollywood betekent kleurrijk, opgewekt en temperamentvol. Dus hoe meer verscheiden het publiek, hoe beter. Bollywood-beats zijn trouwens lekker vet en meeslepend. Reken maar dat het jeugdhuis in vuur en vlam zal staan op 30 oktober.
 

We are young and we like to party!

DJ FXDER gaat met veel plezier de uitdaging aan om een toffe party te maken van Rockmoere. Als bekende van het jeugdhuis weet hij natuurlijk als geen ander wat het publiek nodig heeft om zich te amuseren. Zeker niet alleen maar Bollywood dus, want Rockmoere is van iedereen. Daarnaast zullen bewoners van het opvangcentrum onder de naam ‘Rockmoere Dj’s enkele strakke setjes draaien. Tijdens de vormingsreeks van Groep INTRO leerden zij de kneepjes van het deejay-vak. De eerste geluiden klinken verrassend groovy.  Bewoners van het opvangcentrum kijken er alvast naar uit om te tonen hoe er in hun cultuur gefeest wordt!

 

Show your respect

Rockmoere is ontstaan uit een samenwerking tussen Rode Kruisopvangcentrum voor asielzoekers in Eeklo, Jeugdhuis De Route en Groep INTRO. De doelstelling is simpel: een avond bieden waar jongeren zich kunnen amuseren en tegelijkertijd een gelegenheid scheppen waar plaats is voor diversiteit en culturele verscheidenheid. Niet onbelangrijk in een wereld die door allerlei technologische ontwikkelingen steeds kleiner wordt. Hierdoor komen we gemakkelijk in aanraking met andere culturen. Interessant, maar voor niet iedereen even vanzelfsprekend. Respect voor een ander start bij elkaar leren kennen. Voor die kennismaking is Rockmoere een ideale gelegenheid, want door de betrokkenheid van het opvangcentrum komen er jongeren vanuit alle windstreken.

rockmoere2015
 

Rockmoere Goes Bollywood

Vrijdag 30 oktober 2015 vanaf 20 uur

Jeugdhuis De Route, Kerkstraat 121 in Eeklo

music by: DJ Fxder en de Rockmoere DJ’s

Happy Hour: 23-24u - Toegang Gratis!

 


 

Meer info

Joris Kuijsten


Rode Kruisopvangcentrum
09 376 78 60
Integratie.oceeklo@rodekruis.be
 
Bieke Vanfleteren
Jeugdhuis De Route
0474/07 91 59
jhderoute@gmail.com
 
Thomas De Zutter
Groep INTRO
09 229 39 70
thomas.dezutter@groepintro.be

 


Zoeken