Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / september 2015 / 27 september 2015 wordt hoogdag van 775 jaar Eeklo - fotoverslag

27 september 2015 wordt hoogdag van 775 jaar Eeklo - fotoverslag

775 minuten dans met S-pression en 'meter' Francesca Vanthielen, De Grote Uitdaging waarbij 775 Eeklonaren brunchen met 775 niet-Eeklonaren en een namiddag waarbij jeugd, sport en cultuur zich toont in Eeklo Leeft! Iedereen is welkom in het verkeersvrije stadscentrum.

Wat valt er die dag allemaal te beleven?

Je vindt het via www.eeklo.be/LEEFT

 

verkeersregeling voor 27 september 

 

Eeklo grote uitdaging 2
 Eeklo grote uitdaging 3

Eeklo grote uitdaging 4 

Eeklo grote uitdaging 7 

Eeklo grote uitdaging 8 

IMG 0218 

IMG 0158 

IMG 0242 

 

 

 

Verkeersmaatregelen 27 september 2015 - verkeersvrij stadscentrum

 

Van 9 tot 19 uur mag je niet parkeren en stilstaan op de Markt (nr 36-74 en nr 1-97 incl. ventweg), in de Stationsstraat (huisnummer 1-81 en huisnummer 2-78), in de Oostveldstraat (tussen Stationsstraat en Kottemstraat enkel de parkeerplaatsen op de rijbaan) en de Tieltsesteenweg (tussen Raverschootstraat en Moeie). Van 9 uur tot middernacht is het verboden te parkeren en stil te staan op het marktplein, op de Markt van huisnummer 2 t.e.m. 10 en op de parkeerplaatsen naast De Gouden Pluim. 

De toegang is verboden voor alle voertuigen op het marktplein, de Markt, het Kerkplein (vanaf Markt t.e.m. huisnummer 1a) en de Stationsstraat (tussen de Markt en de doorsteek aan de Krüger), tussen 9 en 19 uur. 

 

Er wordt een omleiding georganiseerd voor het verkeer:

  • op de N9 komende van Gent met bestemming Brugge vanaf het kruispunt Stationsstraat / Oostveldstraat – Oostveldstraat – Kriekmoerstraat – Vrombautstraat – Zandvleuge – Heilig Grafstraat – kruispunt H.Grafstraat / Molenstraat.
  • op de N499 komende van Aalter richting Gent vanaf het kruispunt K.Albertstraat / Boelare / Markt / Molenstraat – Boelare – Blommekens – Vrombautstraat – Kriekmoerstraat – Oostveldstraat – Kruispunt Oostveldstraat / K.Astridplein / Stationsstraat / Visstraat
  • op de N9 komende van Brugge met bestemming Gent vanaf het kruispunt Molenstraat / K.Albertstraat / Boelare – Boelare – Blommekens – Vrombautstraat – Kriekmoerstraat – Oostveldstraat – kruispunt Oostveldstraat / K.Astridplein / Stationsstraat / Visstraat.

 

Tijdelijk tweerichtingsverkeer is voorzien tussen 9 en 19 uur in de volgende straten: Collegestraat, Patersstraat, Kaaistraat, Garenstraat, Sterrestraat, Raamstraat (tussen Melkerij en Stationsstraat) en Melkerij (vanaf nummer 25 t.e.m. 27).

 

 


Zoeken