Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / september 2015 / Kaaifeesten 2015

Kaaifeesten 2015

Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 oktober is het opnieuw tijd voor de Kaaifeesten, met heel veel muziek en met de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag 4 oktober.

De Kaaifeesten bieden voor elk wat wils. Op vrijdagavond 2 oktober is er 't Kaaiken Rockt (gratis) met optreden van diverse lokale rockbands.
Zaterdag 3 en zondag 4 oktober komen heel wat bekende Vlaamse artiesten langs: Nic Caan, John Dennis, Wendy Van Wanten, Bart Kaell en De Romeo's op zaterdag; Sam Gooris, Sergio en Willy Sommers op zondag.

Zondag 4 oktober is de grootste rommelmarkt van Vlaanderen, met meer dan 1300 standhouders verspreid over de zone tussen de N9, de Zandstraat en het Leiken. Voor de rommelmarkt zijn verschillende grote parkings voorzien aan de rand van de marktzone. Van aan het parkeerterrein op de Industrielaan zal er tussen 7 en 19 uur een pendelbus rijden richting markt (prijs € 2 per auto). De organisatoren voorzien dit jaar zes laadzones. 

Op maandag 5 oktober is er de traditionele seniorennamiddag, die het voor het eerst zonder zijn gangmaker André Dellaert moet stellen. 's Avonds wordt opnieuw een blijspel opgevoerd onder de titel 'De Eeklose sKAAI is de limit', een stuk waaraan André Dellaert nog meewerkte.

Alle info via www.kaaiken.be

 
Klik hier voor de verkeersregeling voor de Kaaifeesten en voor de rommelmarkt in het bijzonder.

 


Affiche kaaifeesten 2015

 

 


Zoeken