Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2015 / september 2015 / Vive La Route op 25, 26 en 27 september

Vive La Route op 25, 26 en 27 september

Eeklo – Jeugdhuis De Route organiseert voor het 4de jaar op rij het 3-daagse festival Vive La Route in jeugdcentrum kubiek. Dat festijn zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 september. Hiermee viert de Eeklose jeugd het 4-jarig bestaan van haar jeugdhuis.

Op verschillende evenementen deze zomer was de elandmascotte van de route te zien. Die deelde flyers uit. Op andere festivals zoals het Herbakkersfestival waren de medewerkers van het jeugdhuis aanwezig met een stand om de jeugd warm te maken voor het aankomende festival.

 

Op vrijdagbeginnen de festiviteiten met een 1-eurofuif. Hierbij komen volgende dj’s optreden:

SICK DRY LAUNOISE

CALICTRIC

SNES

MR COIS

VdV b2b Ferogo

 

Op zaterdag gaan de feesten verder met een reeks optredens. Volgens het jeugdhuis zelf zullen het “bands zijn die in ieders geheugen gegrift zullen blijven”:

MAJESTIC SUN

DORIAN AND THE GRAYS

THE LIGHTHOUSE

BAREFOOT AND THE SHOES

TIN SOLDIER IN THE UNDERWOODS

SHAMAN FESTIVAL

Soundsystem

 

Op zondag eindigen de festiviteiten met een buurtfeest genaamd de kruiskenskirremesse. Dat wordt door de buurtbewoners georganiseerd op het terrein van het jeugdhuis in samenwerking met de medewerkers van jeugdhuis De Route. Zo wil de jeugdwerking een goeie relatie met de buurt onderhouden.

 

Tijdens het festival zullen foto’s genomen worden door een professionele fotograaf die later op de facebookpagina zullen verschijnen en er zal ook een aftermovie gemaakt worden.

 

Een dagticket kost € 5 vvk en € 7 adk

Een combiticket kost € 10 vvk en € 14 adk

 

Meer info

www.jhderoute.be

facebook.com 

Met dank aan feestenkleding.nl

 

 

VLR-3 

VLR-kostuums 

VLR-2 

 

 

VR15 affiche 


Zoeken