Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2016 / april 2016 / 30 jaar LDC Zonneheem

30 jaar LDC Zonneheem

Deze week viert Lokaal Dienstencentrum Zonneheem in de Schietspoelstraat zijn 30 jarig bestaan met allerlei activiteiten. Een overzicht...

Eerste fietstocht van het seizoen

WOENSDAG 13 APRIL 2016 OM 14 uur

De eerste tocht van het nieuwe seizoen gaat richting Maldegem, naar de paardenmelkerij Filippus. Een compleet overzicht van alle fietstochten vind je terug op pg. 38.

De fietstocht start om 14 uur aan het lokaal dienstencentrum Zonneheem.

Gratis!

 


Geheugenkoor in Feeststemming!

WOENSDAG 13 APRIL 2016 OM 14.30 uur

Mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie uit Eeklo en omstreken zijn iedere tweede woensdag van de maand van harte welkom in het lokaal dienstencentrum Zonneheem in Eeklo van 14.30 tot 16.30 uur (pauze voorzien).
Alle deelnemers alsook familie en mantelzorgers genieten van de gezelligheid, van het samen zingen van bekende liedjes van vroeger en nu, dit onder muzikale begeleiding van accordeonist Willy Bultynck, pianist Ward Faes, gitarist Julien Banckaert, drummer Wilfried Haegeman en Geertrui Dhaese.
Er zijn liedjesbundels voorzien met voor ieder wat wils. Nieuwe liedjes zijn ook altijd welkom
Gratis!

 Boogie Phil & the Wise Guys

DONDERDAG 14 APRIL 2016 OM 15 UUR

i.s.m. Grijze Geuzen Eeklo

Boogie Phil, geboren te Gent in 1960, groeide op in een muzikale familie. Van kindsbeen af maakte hij met zijn pianospel de buurt onveilig. Rond zijn twintigste raakte hij gefascineerd door boogie woogie. Hij stortte zich met hart en ziel op deze muziek. Tussen 1993 en 1997 volgde hij een opleiding aan het jazzconservatorium te Gent waarna hij zich fulltime met muziek ging bezig houden.
In contrabassist Kurt Lens, drummer
Patrick Wante en tenorsaxofonist Xavier Saget vond hij gelijkgestemde muzikanten.
Hun repertoire omvat een mix van beestige pianoboogie klassiekers en jazzy blues met eigen nummers en boogie-interpretaties van totaal andere muziek.
Boogie Phil & The Wise Guys treden regelmatig op in Frankrijk waar ze al deelnamen aan diverse gerenommeerde festivals. Ook in de Parijse jazztempel “Caveau de la Huchette” zijn ze regelmatig te gast. En speciaal voor 30 jaar Zonneheem kun je op donderdag 14 april om 15 uur een optreden van hen bijwonen in het dienstencentrum.
Gratis! 

 


 

Lentekoffietafel met Eddy Vroman

VRIJDAG 15 APRIL 2016 OM 14 UUR

i.S.M. college-onze-lieve-vrouw-ten-doorn

Niemand minder dan Eddy Vroman zorgt voor de juiste feeststemming. Eddy Vroman is een rasecht muzikant en brengt een verfrissend repertoire van gekende meezingers en hedendaagse toppers met een flinke dosis humor! Maar dat is niet alles. We mogen ook de leerlingen van het College Onze-Lieve-Vrouw-ten-Doorn welkom heten op deze koffietafel. Zij halen opnieuw alles uit de kast om je een uitgebreid dessertenbuffet aan te bieden.
Je bent van harte welkom om 14 uur. Een kaartje voor deze feesteditie kost slechts € 5.
Kun je echter niet meer op eigen houtje naar het lokaal dienstencentrum komen? Geen probleem, met Vervoer op Maat! word je thuis afgehaald en achteraf veilig en wel teruggebracht.

 


 

Aperitiefconcert door leerlingen Muziek & Woord van de KA!

ZONDAG 17 APRIL 2016 OM 10.30 UUR

i.s.m. kunstacademie EEKLO

Ter gelegenheid van “30 jaar Zonneheem” brengen leerlingen van de Kunstacademie een optreden in het dienstencentrum. Dit doen ze samen met hun leerkrachten. Muziek en Woord wisselen elkaar af in een gevarieerd programma: een vleugje poëzie of een leuke dialoog, een streepje muziek, solo of in ensemble,... Kortom, iedereen zal er wel iets naar zijn gading vinden. En daarna klinken we samen op de 30ste verjaardag van Zonneheem!

Gratis!

 

Meer details en info vind je via:

www.zonneheem.be 

 

feestweek 30jaar


Zoeken