Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2016 / december 2016 / Korte Keten Meetjesland

Korte Keten Meetjesland

Vul de enquête in en maak kans op een geschenkmand.

Wat is de korte keten?

De kortste weg dat je voeding aflegt tussen de boer en jouw bord. Zo weet je perfect waar je voedsel vandaan komt. Dit heeft ook een belangrijk voordeel voor de boer, die krijgt eerlijke prijs.

In het Meetjesland kan je ook ‘korte keten’ eten. Er zijn hoevewinkels, zelfpluktuinen, boerenmarkten en zoveel meer. Het project Korte Keten Meetjesland helpt je daarbij!

Hoe denk jij over de korte keten?

Om de korte keten aantrekkelijker te maken, is het uiteraard belangrijk om jouw koopgedrag en deze van de andere consumenten te kennen. In het kader van dit consumentenonderzoek, kan een enquête worden ingevuld. Deze enquête loopt in samenwerking met het Provinciaal Proefcentrum voor de Groenteteelt Oost-Vlaanderen, Natuurpunt en Partners Meetjesland, Voedselteams en Linx+.

 

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten en is anoniem. Jouw gegevens zullen steeds vertrouwelijk worden behandeld en worden niet uitgeleend aan derden.

Als beloning wordt onder de deelnemers per gemeente een geschenkmand met heerlijke streekproducten verloot.

 
Vul de consumentenenquête in op www.korteketenmeetjesland.be en Korte Keten Meetjesland gaat aan de slag met jouw antwoorden.

 

korteketenmeetjesland 

 

Gerelateerd nieuws
korte keten Meetjesland enquête


Zoeken