Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2016 / mei 2016 / Spot de Cambiowagen & win instapkosten en € 100 aan kilometers

Spot de Cambiowagen & win instapkosten en € 100 aan kilometers

Van 25 mei tot 8 juni 2016 rijdt een elektrische cambio (Mitsubishi Imiev) rond in Eeklo. Je zal hem tegenkomen op de meest diverse plaatsen tijdens verschillende evenementen. Maak een selfie met deze wagen en win...

WEDSTRIJD

Van 25 mei tot 8 juni 2016 rijdt een elektrische cambio (Mitsubishi Imiev) rond in Eeklo. Je zal hem tegenkomen op de meest diverse plaatsen tijdens verschillende evenementen. Maak een selfie met deze wagen (zie foto), post je foto op Facebook en tag Eeklo of tweet #cambioeeklo. Wie niet op FB zit, kan hem ook mailen naar cambio@eeklo.be. Win 5 x gratis instapkosten + € 100 aan km (waarborg niet inbegrepen).

 

Sedert maart vorig jaar staat in Eeklo een Cambiowagen ter beschikking. Cambio autodelen is een formule waarbij op een vaste standplaats in de stad een auto ter beschikking staat. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. Je kan de auto lenen om boodschappen te doen, voor een daguitstap of een dienstverplaatsing,... Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Met cambio heb je dus een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Kosten voor onderhoud, herstellingen, autokeuring,… worden door cambio opgenomen. Je betaalt enkel als je de wagen gebruikt. De auto in Eeklo staat op de parking aan het station (parking Ballon).

MEER INFO

www.cambio.be


 

 

selfie cambio 

 


Zoeken