Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2016 / november 2016 / De Sint komt naar Eeklo

De Sint komt naar Eeklo

Sinterklaas komt naar Eeklo op 19 november. We ontmoeten Sinterklaas en zijn Pieten in de Eeklose Jachthaven om 13.30 uur. Vervolgens start het Sintfeest in de evenementenhal om 14.30 uur.

Hij wordt er verwelkomd door het college van burgemeester en schepenen en het bestuur van vzw EYK aan de jachthaven om 13.30 uur. Daarna vertrekt de Sint met zijn pieten meteen naar de Evenementenhal waar een spetterend Sintfeest zal gevierd worden.
 
Om 14.30 uur komt de Sint toe in de Evenementenhal en krijgt iedereen de kans om persoonlijk langs te gaan om een tekening af te geven of een foto te nemen. Animatoren van de stedelijke speelpleinwerking ’t GES en Grabbelpas zorgen ter plaatse voor randanimatie met springkastelen, schminken, buttons maken en een kleur- en tekenhoek. Alle kinderen kunnen zich spelenderwijs amuseren terwijl de ouders genieten van een drankje. Het Sintfeest eindigt om 17.30 uur. Elk kind ontvangt tijdens het Sintfeest een persoonlijk geschenkje van de Sint!
 
Vooraf inschrijven is hiervoor wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 november 2016 op de jeugddienst via telefoon 09 218 29 20 of per mail naar jeugd@eeklo.be.

De toegang is gratis 

 

sint

Gerelateerd nieuws
sinterklaas

Gerelateerd nieuws
sint


Zoeken