Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2017 / april 2017 / Een tweede cambiowagen in Eeklo

Een tweede cambiowagen in Eeklo

Kom naar het infomoment op woensdag 3 mei, 18 uur in Cultuurcafé De Bakkerei.

Vanaf mei kan je in Eeklo een tweede Cambiowagen uitlenen. Er stond al een Cambiowagen aan het station en nu staat er een deelwagen in de P. De Nevestraat. Interesse, maar zit je nog met een aantal vragen? Kom dan naar onze infoavond. Samen met de mensen van Cambio geven we alle nodige uitleg over het systeem.

 

Je wordt uitgenodigd in Cultuurcafé De Bakkerei, Pastoor De Nevestraat, Eeklo op woensdag 3 mei 2017 om 18 uur. We voorzien tijd voor alle vragen en sluiten af met een drankje. 

 uitnodiging Cambio


 

Wat is autodelen?

Dit is een formule waarbij op een vaste standplaats in de stad een auto ter beschikking staat. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. De stad heeft hiervoor een overeenkomst met Cambio.

Je kan de auto lenen om boodschappen te doen, voor een daguitstap of een dienstverplaatsing,... Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Met cambio heb je een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Kosten voor onderhoud, herstellingen, autokeuring … worden door cambio opgenomen. Je betaalt enkel als je de wagen gebruikt.

 

In 3 stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem :

  • inschrijven via www.cambio.be. Je ontvangt een cambio-kaart met pincode;
  • reserveer telefonisch, via de cambioApp of online via Mycambio (maak hiervoor een account aan via www.cambio.be). Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of meerdere dagen, volgens je keuze;
  • rijden: je haalt de auto af aan de standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart.

In Eeklo vind je de deelauto aan het station, op de parking Ballon (K. Astridplein) en dus vanaf mei 2017 ook in de P. De Nevestraat.


Zoeken