Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / wonen&leven digitale balie

wettigen van handtekening

Het wettigen/legaliseren van een handtekening is een akte waarbij een overheid de echtheid van een handtekening schriftelijk bevestigt. Het wettigen heeft tot doel te waarborgen dat de aangebrachte handtekening op een document wel degelijk van de rechtmatige bezitter is.


gratis
Als u uw handtekening wilt laten legaliseren moet u zich persoonlijk aanbieden bij de dienst Burgerzaken in het stadhuis en de handtekening plaatsen in het bijzijn van de burgemeester of zijn gemachtigde.

Indien de gezette handtekening overeenstemt met diegene die op uw identiteitskaart staat, verkrijgt u onmiddellijk de wettiging van uw handtekening.

U dient u zelf aan te melden bij de Dienst Burgerzaken, in het bezit van uw identiteitskaart en het te wettigen document.


burgerzaken

Stadhuis

Markt 34 - gelijkvloers

9900 Eeklo

tel. 09 218 29 00

fax 09 218 28 01

e-mail: burgerzaken@eeklo.be

diensthoofd: Mieke Van Hecke

Eeklo op Facebook - @stadEeklo op Twitter

 

Openingsuren:

  • Elke werkdag van 9 tot 12.30 uur
  • Elke dinsdag van 15.30 tot 19.30 uur

Voortaan kan je tijdens het avondloket voor zowel identiteitskaarten, adreswijzigingen, rijbewijzen, uittreksels uit het strafregister e.d. terecht, als voor aangiftes van geboorte, erkenningen, aangiftes van overlijden en uittreksels en afschriften uit de registers van de burgerlijke stand.

 

 

Grote kaart


Zoeken