Direct naar hoofdmenu / zoekveld

meldpunt

kaart meldpunt

Het Meldpunt Veilig & Proper Eeklo is een initiatief van Seniorenraad Eeklo en Lokaal Dienstencentrum Zonneheem met gewaardeerde medewerking van de stadsdiensten, Lokale Politie Meetjesland Centrum en het Stadsbestuur Eeklo.
Via het Meldpunt kan je op een eenvoudige manier tekortkomingen en ervaren moeilijkheden op het vlak van milieu, straat, groenonderhoud, mobiliteit of nutsvoorzieningen melden aan een buurtbewoner of ‘antenne’.
Deze geeft jouw melding door aan een medewerkster van het lokaal dienstencentrum Zonneheem, die op haar beurt de informatie doorspeelt aan de bevoegde (stads)dienst.
Deze zal de melding verder behandelen en het gesignaleerde probleem zo spoedig mogelijk onderzoeken en/of oplossen.
Tijdens deze meldingsprocedure word je op de hoogte gehouden van de behandeling van jouw melding.
Alles wat je moet weten over het Meldpunt is kort en bondig samengevat in een flyer. Handig om door te nemen en om te bewaren. Je hoeft niets te doen. De antennes zorgen ervoor dat hij binnenkort bij jou in de brievenbus valt.


Antenne: Iets voor jou?
Ben je sociaal vaardig en discreet in de omgang?
Heb je enige vrije tijd over?
Wil je op een positieve manier je steentje bijdragen aan de leefbaarheid van jouw buurt?

 

Dan ben je misschien de antenne die we zoeken Indien je interesse hebt om je in te zetten als antenne of je wenst nog wat meer informatie... aarzel niet en neem contact op met Miranda Vandemaele. Zij staat steeds ter uwer beschikking.

 

Meer info

LDC Zonneheem

Miranda Vandemaele

Schietspoelstraat 9, Eeklo

tel. 09 | 377 02 46

miranda.vandemaele@eeklo.be

 partners meldpunt

 

 

 

 

 


Zoeken