Lokaal Dienstencentrum Zonneheem

Welkom in Zonneheem, lokaal dienstencentrum in Eeklo. Een ontmoetingsplaats in het hartje van Eeklo waar ruimte is voor warme babbels en fijne ontmoetingen tussen senioren en al wie verenigd is in zorgen voor elkaar.

In Zonneheem kan je deelnemen aan een brede waaier van activiteiten en boeiende infomomenten of genieten van een drankje of een versbereide maaltijd. Kortom, alles voor een gezellige dag of middag, even weg van thuis maar toch in een huiselijke sfeer en zo dichtbij.

Ook voor een aantal diensten kan je bij ons terecht. Zo is er ons ‘Vervoer op Maat’!, waarbij vrijwilligers en professionele chauffeurs je met het busje of een personenwagen je veilig tot aan je bestemming brengen. Daarnaast is er ook een aanbod aan persoonlijke verzorging (wasserette, kapper, pedicure, mogelijkheid tot bloeddrukcontrole) en een restaurant met dagelijks versbereide maaltijden. Kortom: voor elk wat wils!

Zonneheem is vrij toegankelijk van maandag tot vrijdag, telkens van 8.30 uur tot 17.00 uur. Kom je voor de eerste keer langs? Meld je aan bij één van de vrijwilligers in de cafetaria of in het secretariaat en je krijgt van ons een eerste rondleiding!

Wil je deze nieuwsbrief graag per mail ontvangen?

Schrijf je in! 

A tot Z

Of ben je op zoek naar ...

Contact

Adres
Zonneheem Schietspoelstraat 9 , 9900 Eeklo
Tel.
Vandaag
Open van 09:00 tot 16:00
Morgen
Open van 09:00 tot 16:00
Naar top