Uma Chine + Coline & Toitoine in muziekclub N9

  • vr 17 december 2021 van 20:00 tot 23:59
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
Zoals UMA CHINE een samentrekking is van 'human' en 'machine', zo is de band een kruispunt van achtergronden, invloeden en identiteiten. Frontvrouw Nele De Gussem - in 2021 Artist in Residence bij muziekclub N9 - laat zich omringen door de half-Egyptische tweelingzussen Sherien en Rana Holail Mohamed (Binti) op zang, toetsenist Gilles Vandecaveye-¬Pinoy (Peenoise, Steiger, Ruben Block), drummer Simon Raman (Ivy Falls, Steiger) en bassist Nils Vermeulen.

‘Changes’, de tweede plaat van Uma Chine, verscheen in april van dit jaar. Op het album neemt de band je mee naar een dromerig niemandsland van etherische synths en ijle harmonieën, tussen Beach House en Angelo Badalamenti in.

Coline & Toitoine openen de avond. Het Brusselse duo levert een geslaagde mix van electro, pop, indie en folk en vindt daarbij een goede balans tussen de magische stem van Coline en de fascinerende muziek van Toitoine. In 2019 waren Coline & Toitoine een van de laureaten van Sound Track Brussel. Ze speelden al in de AB en op festivals als Les Francofolies de Spa en Les Nuits. Debuut-EP ‘SOMA’ is uit sinds 21 mei.

Locatie

Kubiek
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 16
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 4
  • VVK 13

Reserveer

Organisatie

Muziekclub N9
Molenstraat 165 , 9900 Eeklo