Carnation + Primal Creation + Club Klunen dj's in muziekclub N9

  • vr 21 januari 2022 van 20:00 tot 23:59
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
All hail the new death metal overlords van Carnation! Carnation brengt sinds 2013 brutale en verpletterende death metal. Na een eerste EP ‘Cemetery of the Insane’ ging de band op tour in Japan. Het vijftal mocht ook Braziliaanse podia bestormen in het zog van Pestilence en speelde op verschillende festivals, zoals 70.000 Tons of Metal, Alcatraz en Damnation Festival. In september 2020 releasete Carnation het nieuwe album ‘Where Death Lies’. Het werd gemasterd door Jens Bogren (Sepultura, Enslaved en Arch Enemy).

Primal Creation opent de avond. Het lokale vijftal brengt hedendaagse thrash metal met progressieve invloeden, afgewerkt met de nodige hooks, melodie en kwade vocalen. De band speelde ooit het voorprogramma van D.R.I. en Skeletonwitch en stond al op Wacken Open Air. In 2017 bracht Primal Creation eerste album ‘Demockracy’ uit. In april 2021 volgde tweede plaat ‘News Feed’. Dat werd opgenomen in Oakwood Recording Studio in Kaprijke en gemasterd door Alan Douches in New York.

Tussendoor draaien Club Klunen dj’s plaatjes. Dat het Meetjesland een sterke metal scene heeft, is voor een stukje te danken aan de mannen van Club Klunen die al jarenlang een vaste waarde zijn in het lokale harde gitaargeweld. Het begon indertijd allemaal met een metalfuif in muziekclub N9... now they're back!

Locatie

Kubiek
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 17
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 4,25
  • VVK 14

Reserveer

Organisatie

Muziekclub N9
Molenstraat 165 , 9900 Eeklo