Livestream Wulfmann

CultuurCentrum De Herbakker
  • vr 23 april 2021 van 20:30 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
Het publiek van CC De Herbakker kent Wim De Wulf voornamelijk van zijn creaties bij het theatergezelschap Ultima Thule. De voorstellingen ‘Door de bomen het bos’, ‘GOMAARtrilogie’ en ‘LOOP!’ werden fel gesmaakt door het publiek. Hij was niet enkel artistiek leider, maar ook acteur, schrijver en muzikant. Hij speelde in tientallen Vlaamse theatergezelschappen en als regisseur zorgde hij mee voor de doorbraak van Kommil Foo.

Daarnaast bouwde hij aan een muzikaal oeuvre dat resulteerde in niet minder dan vier albums. ‘Wulfmann’ werd zijn laatste creatie. Door ziekte overleed hij op 29 juli 2016. Hij was net 60 geworden.

Het repertoire van Wim De Wulf is muzikaal zo gevarieerd en tekstueel diepgaand dat een groep muzikanten besloot om het opnieuw te brengen.

Ze maakten een selectie van zijn meest succesvolle nummers als eerbetoon aan een bijzonder getalenteerd man.

Door de coronacrisis kunnen wij helaas geen publiek ontvangen, maar je kan deze voorstelling integraal livestreamen vanuit ons cultuurcentrum. Koop snel je ticket en ontvang de dag zelf een e-mail met de link naar de voorstelling.

van, met: Bruno Deneckere (zang en gitaar), Wigbert (zang en gitaar), Joeri Cnaepelinckx (zang), Niels Verheest (piano en hammond), Pato Van Hecke (zang), Dirk Naessens (viool en mandoline), Jean Van Lint (bas en zang), John Snauwaert (saxofoon), Jan D’Haene (trompet), Tom De Wulf (drums)

Locatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 5
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 1,25

Reserveer

Organisatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo