Gunter Lamoot - The One & Lonely (full try-out)

georganiseerd door Friends of Comedy

Pop-uptheater CC De Herbakker
  • za 10 december 2022 van 20:30 tot 22:30
De nieuwste theatershow van Gunter Lamoot in full try-out, vlak voor de première.
Support-act: Moshin Abbas, winnaar Friends of Comedy Cup!

Gunter Lamoot heeft een gloednieuwe show voor jullie klaar wat wel eens zijn beste show ooit zou kunnen worden. Vol van audio en beeldfragmenten ... dus een zeer interactieve voorstelling met toeters en bellen.
Gunter Lamoot is niet voor één gat te vangen. Al 27 jaar en omnimediaal. Wie hem een label wil opkleven komt bedrogen uit. (Ook bij een tweede poging.) En wie in zijn hoofd wil kruipen, loopt er reddeloos verloren. Lamoot bereidt zich momenteel als een bezetene voor op 'The One & Lonely', zijn zesde theatershow, acht jaar na zijn vorige. Zijn hoofd zit vol. Verhalen, kluchtjes, oneliners, ideetjes, sketches, ontboezemingen, beelden en geluiden. Nu moet hij hier één show uit puren en deze try-out is daar een belangrijk onderdeel in! Lamoot zelf liet ons dit weten: "In feite is ’t heel simpel: ’t is veel te lang geleden en ik wil jullie van alles laten zien en horen. En vrees niet, ik ga jullie niet zot maken. Ik ga jullie gewoon te pletter vermaken. Een bonte avond op z’n Lamootjes. Echt waar. ’t Is de moeite."
Als support-act krijgen jullie Moshin Abbas, de Oostendenaar die overtuigend de Friends of Comedy Cup 2022 won. Het wordt dus een avond met een zeer zwaar West-Vlaams accent!
Een aanrader en dat voor amper 14 euro in een ongelofelijk gezellige zaal: 'De Peignage', momenteel door CC De Herbakker omgetoverd tot een juweeltje van een pop-uptheater.
Redenen genoeg om dus te komen!

Locatie

Pop-uptheater CC De Herbakker
Nijverheidskaai 7 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 14

Organisatie

Friends of Comedy
Tieltsesteenweg 30A , 9900 Eeklo