AntennA Festival - Op locatie!

‘t Klokhuis Sleidinge
  • za 25 maart 2023 van 19:00 tot 22:59

LOCATIE: 't Klokhuis Sleidinge, Kerkstraat 7, Evergem


Na een geslaagde eerste editie van het AntennA Festival in 2020 gaan we op hetzelfde elan verder om jullie een tweedaagse te presenteren die een forum geeft aan Belgische artiesten uit de elektronische music scene. ’t Klokhuis Sleidinge en Cultuurcentrum Evergem zetten hun schouders eronder om er een spetterende editie van te maken!


19 uur – Tribute Patrick Kosmos


Patrick Wille De Waele, aka Patrick Kosmos, is een veel te vroeg gestorven soloartiest die velen in vervoering bracht met zijn fantasierijke podiumacts, vaak met laser. Hij bracht een achttal cd’s uit, waaronder het fantastische ‘LucidDreams’ en ‘Trance Neutral Zone’ en was ook bekend buiten de landsgrenzen. De band Eiland met ondermeer Bruno Coussée en Steve Slingeneyer, aangevuld met Johan Van den Abeeleen Joost Carpentier die destijds met Patrick optraden, brengen hulde aan deze wonderlijke artiest.


21 uur – Avondlicht


Avondlicht is het geesteskind van de Antwerpse elektronische muzikant/producer Matthias Dziwak. Zijn steeds bezwerende sound – donker en breekbaar, maar steeds verzachtend – verweeft verschillende genres, gaande van dance tot hedendaags klassiek, post-rock en ambient.


23 uur – Stijn Hüwels & Randall Casaer


Randall Casaer is als tekenaar/schrijver bekend van regisseurswerk met Wim Helsen en Wouter Deprez. Als illustrator kennen we zijn werk als huistekenaar bij De Slimste Mens ter Wereld. Stijn Hüwels creëert met zijn processed gitaar, unieke loops en field opnames een fascinerende minimalistische sound. Speciaal voor AntennA brengen Randall en Stijn samen een uitzonderlijke live performance. De muziek van Stijn vormt de sturende kracht voor Randalls on the spot unieke illustraties.


Deze voorstelling krijgt het kwaliteitslabel UITSCHIETER.

Locatie

‘t Klokhuis Sleidinge
Schoolstraat 7 , 9940 Evergem

Prijs

  • Basistarief 16
  • Gemeentepersoneel Evergem 14,5
  • Jongeren -26 jaar 10
  • Vriendenprijs 12
  • Vriendenprijs -26 jaar 8,5