Creatief loslaten

CM kantoor Eeklo
  • di 26 september 2023 van 13:30 tot 16:30
  • di 10 oktober 2023 van 13:30 tot 16:30
Schrijf je in

“De druppel die durfde los te laten, werd een oceaan.”


Elke mens heeft een verhaal waar ‘tegenslag’ deel vanuit kan maken. De uitdagingen die mensen op hun levenspad krijgen, zijn voor iedereen anders en onvergelijkbaar. Leef er maar eens mee, met iets dat je verloren bent of met iets dat niet zomaar weggaat. Hoe geef je het een plek in je leven waardoor het dragelijk wordt? Waar haal je de kracht vandaan om met het moeilijke in het leven om te gaan?


Verhalen die van oudsher worden verteld, hebben hier een belangrijke boodschap voor ons. Tijdens deze cursus maak je kennis met 3 verhalen die ons kunnen inspireren om door moeilijke gebieden in ons eigen verhaal te wandelen. Drie wijze lessen geven de kans om los te laten en weer verder te gaan.


De cursus bestaat uit praktische creatieve sessies. We beginnen met een verhaal of een metafoor. Met klei, verf en andere creatieve materialen ga je aan de slag met de boodschap van het verhaal. Het resultaat is niet belangrijk, maar het symbolisch proces dat je meemaakt en voelt wel. Het gaat om het uiten van wat in je leeft en je beleving creatief en symbolisch weer te geven.


Lesgeefster: Sarah Timmermans 


Locatie

CM kantoor Eeklo
Garenstraat 48 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 45
  • CM-lid 21
  • CM-lid + VT 10,5

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Samana Oost-Vlaanderen
Martelaarslaan 17 , 9000 Gent