PAS(S) Meetjesland: Auti-praatcafé

  • do 20 juni 2024 van 19:00 tot 23:00

Autisme een uitdaging in het dagelijks leven. Een gezellige interactieve avond met lotgenoten. Met de klemtoon op het delen van eigen ervaringen. In kleine groepjes zoeken we steunende verbinding met elkaar.
Tijdens deze avond kan je kennis maken met andere personen met autisme bij het nuttigen van een drankje (indien gewenst). Op een open en bewust manier kunnen zaken uit je persoonlijk leven aanbod komen. Naast een luisterend oor en erkenning kunnen anderen ook vanuit hun ervaringen aangeven hoe zij met gelijkaardige situaties omgaan. Er ontstaat een open wisselwerking, iedereen is verschillend en toch kunnen hun verhalen, ervaringen en tips jou inspiratie en hoop opleveren.


Waar: Cafetaria wijkcentrum De Kring, Zuidmoerstraat 136 in Eeklo
Bereikbaar met buslijnen 58, 58s, 62, 63, 64, 66, 67, 69, 96, 97, 98 en belbus 195
Bereikbaar te voet en per fiets,…
Bereikbaar per auto: parking beschikbaar op de site

Voor wie? (jong)volwassenen met (een vermoeden van) autisme
gratis,

Kostprijs: gratis, consumpties aan normale wijkcentrumprijzen (ca 0,90 euro/comsumptie (geen verplichte consumptie en plat water gratis)). Er kan cash of met payconiq betaald worden.


Bijkomende info: iedereen is welkom ook als je niet weet of je veel bij te dragen hebt of even wil kennismaken. Contacteer me gerust indien je meer informatie wenst. Deelnemen is op eigen risico. De PAS(S) groep heeft geen ongevallenverzekering afgesloten voor deze activiteit. Uw familiale verzekering dekt de deelname.

PAS(S)-verantwoordelijke: Patricia Geltmeyer en Fay Lema - info via PASS.Meetjesland@gmail.com

Locatie

Wijkcentrum De Kring
Zuidmoerstraat 136/8 , 9900 Eeklo

Prijs

  • gratis

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

PAS(S) Meetjesland