Landrovers: Tim Knol & Blue Grass Boogiemen + Barnill Brothers (nieuwe datum)

Jeugdcentrum Kubiek
  • vr 4 februari 2022 van 19:30 tot 23:59
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
De Nederlandse singer-songwriter Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass en country nooit onder stoelen of banken gestoken. In het voorjaar van 2019 bracht hij, samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen, het album ‘Happy Hour’ uit. Ze vormen een gouden combinatie, en breken momenteel heel wat potten in Nederland.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen enkele klassiekers uit het genre, maar schreven ook een pak eigen songs. Live gaat bij hen het dak steevast van de tent. De band wordt namelijk enthousiast ontvangen door zowel bluegrass- en rootsfanaten als de diehard Knol-head.

Barnill Brothers openen de avond. Het Brusselse singer-songwritersduo laat stemmen en gitaren prachtig samensmelten. Debuutalbum ‘A Better Place’ verschijnt op 14 februari bij Trad Records. Op de plaat wisselen intimistische nummers en groovy songs elkaar af. Douglas Firs stond in voor de productie.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Locatie

Jeugdcentrum Kubiek
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 17
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 4,25
  • VVK 14

Reserveer

Organisatie

Muziekclub N9
Molenstraat 165 , 9900 Eeklo