Animator worden

Heb je ooit al eens gehoord van animator in het jeugdwerk? Kort samengevat: kinderen animeren en ondertussen een centje bijverdienen.
Maar het is niet alleen dat... Je maakt ook veel nieuwe vrienden! Deze bende, waar jij deel van kan uitmaken, heeft een eigen chillplek om te ontspannen, gaat samen op stap en zelfs op teambuildingweekend! 

Zegt creatief zijn met sport en spel jou wel iets? Ligt het jou om activiteiten uit te vinden en in elkaar te steken? Heb je ook een nodige dosis gezonde energie en hou je van kinderen? Dan is dit zeker iets voor jou. Welkom bij GEKKO! 

Interesse? Neem contact met ons en we nodigen jou uit voor een korte kennismaking en wie weet wordt jouw volgende schoolvakantie onvergetelijker dan ooit!

Je kan een vorming volgen bij een organisatie die door het bestuur jeugdwerk van de Vlaamse Gemeenschap is erkend (meer info hier). Ben je woonachtig in Eeklo en heb je zo een cursus gevolgd, vraag dan zeker een inschrijvings- en betaalbewijs, want Stad Eeklo zorgt voor een (gedeeltelijke) terugbetaling.
Indien je een cursus gevolgd hebt voor animator dan krijg je je cursusgeld 100% terugbetaald. Indien je een cursus gevolgd hebt voor hoofdanimator of (hoofd)instructeur krijg je 75% terugbetaald.
Je kan je bewijs binnenbrengen in de Jeugddienst (Kerkstraat 121) of doormailen naar jeugd@eeklo.be en we zorgen voor een correcte terugbetaling.
Meer info hierover vind je in de link hieronder of spreek een van onze coördinatoren over aan.

Contact

Gekko

Adres
Jeugdcentrum Kubiek Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo
Tel.
Vandaag
Nu gesloten
Open van 13:30 tot 16:00
Naar top