Beestig Eeklo

Stad Eeklo organiseert op zondag 19 juni Beestig Eeklo. Dat is een infomiddag waarbij dierenvrienden alles te weten komen over hun huisdier.

Op het terrein van het oude zwembad, tussen de Kottemstraat en de Zwembadstraat, komt een nieuwe hondenlosloopweide en daar kun je tussen 14 en 17 uur onder het genot van een hapje en een drankje infostanden bezoeken over bijvoorbeeld aquatraining voor paarden en honden, dierenvoeding, -crematie, -toillettage, een dierenfotograaf. Er zijn standen van onder andere een dierenartsenpraktijk, Catpower vzw (adoptie katten) en vzw People4animals (helpt kwetsbare mensen met huisdieren).

De politie is aanwezig om honden en katten te registreren. Wie zijn kat of hond wil laten registreren, moet daarvoor het chipnummer van hond of kat meebrengen en jouw identiteitskaart. Daarnaast geeft hondenschool De Trouwe Hond demonstraties gehoorzaamheidstraining.

Out je als dierenvriend en kom zeker langs met je favoriete huisdier. Aangelijnde honden zijn welkom als de baasjes poepzakjes bij zich hebben.


Contact

Dienst evenementen

Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:30
Morgen
open van 09:00 tot 12:30