Hulp nodig bij het invullen van belastingaangifte

Hoe gaat FOD Financiën te werk ?

  • Door de bijzondere Covid-context werken ze pro-actief.
    In de maand april namen medewerkers van de FOD Financiën telefonisch contact op met de personen die vorig jaar gebruik hebben gemaakt van hun diensten om hun aangifte via de telefoon in te vullen.  Er werd op dat moment enkel een afspraak vastgelegd voor het invullen van de aangifte.  De afspraken zelf zullen telefonisch doorgaan in de maanden mei en juni.
  • Vanaf 5 mei 2021
    Kunnen personen, die ze in april telefonisch niet konden bereiken of die een aangifte hebben ontvangen waarop het telefoonnummer voor de afspraken vermeld staat, zelf contact nemen met hen om een afspraak te boeken.

Wilt u uw aangifte laten invullen door een medewerker van de FOD Financiën? Dat is alleen mogelijk via telefoon en op afspraak.

Hoe gaat dat in zijn werk?  

  • Houd uw identiteitskaart bij de hand en bel naar het nummer die op de envelop van uw aangifte staat (bruine envelop). U zult een afspraak krijgen.
  • Een medewerker zal u op de dag van uw afspraak opbellen om met u uw aangifte in te vullen. Vervolgens zult u per post een document ontvangen om te ondertekenen en terug te sturen om uw aangifte te vervolledigen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Raadpleeg www.financien.belgium.be

Als u hierbij moeilijkheden ondervindt, kunt u hulp vragen aan de medewerkers van het sociaal huis op De Zuidkaai in Eeklo.

Contact

Balie Sociaal Huis

Adres
Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo Welzijnscampus De Zuidkaai
Tel.
09 376 71 70
sociaalhuis@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
Gesloten