Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / bestuur&diensten / Stadsdiensten / personeelsdienst

personeelsdienst

stadskantoor1 480px 

 

open op:

dag

voormiddag

 namiddag

maandag

9 tot 12.30 uur

gesloten

dinsdag

9 tot 12.30 uur

gesloten

woensdag

9 tot 12.30 uur

14 tot 16 uur

donderdag

9 tot 12.30 uur

gesloten

vrijdag

9 tot 12.30 uur

gesloten

 

De dienst personeelszaken staat in voor de uitvoering van het door de beleidsverantwoordelijken uitgetekend personeelsbeleid binnen het stadsbestuur en voor alle personeelsaangelegenheden van de diverse stedelijke diensten.

Concreet impliceert deze opdracht het beheer van de personeelsdossiers in al zijn facetten, het instaan voor de ontwikkeling en de groei van het personeel tijdens de loopbaan, het verzorgen van de weddenadministratie, de opmaak van de RSZPPO-aangiften, het opstellen van het jaarlijks personeelsbudget, als ook de ondersteuning van de onderhandelings- en overlegprocessen met de vakorganisaties.

Verder ondersteunt de dienst personeelszaken de stadssecretaris bij het dagelijks personeelsbeheer en coördineert deze dienst de procedures inzake selectie en aanwerving van nieuwe medewerkers waarbij regels van een geobjectiveerd wervingsbeleid vooropstaan. Evident kan je er terecht voor alle informatie over bestaande vacatures die steeds via de WIS-computer, de stedelijke website en geëigende advertentiekanalen worden bekendgemaakt.  Ook kan je er gegevens bekomen omtrent de wijze van solliciteren en het verloop van de selectie en examens.

 

Niet onbelangrijk is dat het stadsbestuur bij dit wervingsproces aandacht heeft voor gelijke kansen. Kwaliteiten bij mensen, samen met de creatieve en innoverende impulsen die ze teweegbrengen, zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit. Talent en drive is de dynamiek van morgen!

 

Rechtspositieregeling 

personeelsdienst

Stadskantoor

Industrielaan 2

9900 Eeklo


tel. 09 218 28 75

fax 09 218 28 01

e-mail: griet.david@eeklo.be 

 

Eeklo op Facebook - @stadEeklo op Twitter

 

open elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en op woensdag van 14 tot 16 uur

 

 

Grote kaart


Zoeken