Beter in je vel met Bewegen Op Verwijzing

Beter in je vel met Bewegen Op Verwijzing

Ook nood om meer te bewegen in je dagelijkse leven? Doe een beroep op een Bewegen Op Verwijzing-coach.

Bewegen Op Verwijzing helpt jou op weg naar een actiever leven.

Hoe begin je eraan? Vraag je huisarts om een verwijsbrief en neem contact op met een Bewegen Op Verwijzing-coach in jouw regio. Dat is de allereerste stap. De coach maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op. Eentje dat 100 % past in jouw dagelijkse leven. Meer bewegen is makkelijker dan je denkt. Zo kan je fietsen naar je werk en meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt sporten leuk!

Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen Op Verwijzing.

Wat kost het? Dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteer je als deelnemer van heel lage tarieven. Je betaalt maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie, en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je: 1 euro per kwartier voor een individuele sessie en 0.5 euro per kwartier voor een groepssessie.

“Werk, huishouden, kinderen, stress … Ik had geen tijd om te sporten, dacht ik. Nu zie ik elke dag hoe ik meer kan bewegen. Het kan overal en hoeft niet duur te zijn! En ik voel me beter.” Zuümra

In Eeklo kan je terecht bij deze 2 enthousiaste coaches:

Hélène De Beurme

Wil jij ook streven naar een gezond leven maar weet je niet hoe of wat je kan doen? Of heb je moeite om 'bewegen' vol te houden en heb je graag wat opvolging en/of motivatie? Dan help ik je graag! Je kan me mailen, bellen of SMS 'bewegen' om een afspraak te maken. Dan kunnen we samen aan de slag!

Contact: 0492 19 36 79 - Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo

E-mail


Dominic De Caluwé

Het symptoom is zelden het echte probleem. Laat het ons samen verder uitzoeken, onder andere beweging kan dienen als medicijn naar duurzame gezondheid.

Contact: 0474 45 15 99 - Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo - Veld 1, 9970 Kaprijke - Dorp 43, 9971 Lembeke

E-mail

Meer informatie 

Bewegen op verwijzing

Of zoek je?

Contact

Diversiteit, gezondheid, integratie en gelijke kansen

Adres
Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo De Zuidkaai
Tel.
09 376 71 66
GSM
0490 52 00 02
diversiteit-gezondheid@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 09:00 tot 12:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00