Beter in je vel met Bewegen Op Verwijzing

Beter in je vel met Bewegen Op Verwijzing

Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Bewegen Op Verwijzing helpt je op weg. Met een verwijsbrief van je zorgverlener kan je terecht bij een professionele Bewegen Op Verwijzing-coach in jouw buurt aan een erg laag tarief. Samen maken jullie een beweegplan dat helemaal past bij jouw dagelijkse leven. Zo maken we bewegen leuk, haalbaar én betaalbaar.
En het resultaat? Jij voelt je fitter en beter in je vel. Benieuwd hoe jij eraan begint?

Hoe begin je eraan? Vraag je hulpverlener (arts, apotheker, diëtist, ergotherapeut, kine, maatschappelijk werker, podoloog, psycholoog, vroedvrouw of verpleegkundige) om een verwijsbrief en neem contact op met een Bewegen Op Verwijzing-coach. Dat is de allereerste stap. De coach maakt samen met jou een persoonlijk beweegplan op. Eentje dat 100 % past in jouw dagelijkse leven. Meer bewegen is makkelijker dan je denkt. Zo kan je fietsen naar je werk en meer tuinieren, een wekelijkse wandeling maken met je kinderen of gaan zwemmen. Die bewegingen zijn eenvoudig en lang vol te houden. Zo wordt sporten leuk!

Je coach helpt je op weg en motiveert jou. Daarna is het aan jou om te gaan bewegen. Je coach weet welke activiteiten en sporten je gemeente en verenigingen aanbieden. Want ook zij doen mee aan Bewegen Op Verwijzing.

Wat kost het? Dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteer je als deelnemer van heel lage tarieven. Je betaalt maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie, en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je: 1 euro per kwartier voor een individuele sessie en 0.5 euro per kwartier voor een groepssessie.

“Werk, huishouden, kinderen, stress … Ik had geen tijd om te sporten, dacht ik. Nu zie ik elke dag hoe ik meer kan bewegen. Het kan overal en hoeft niet duur te zijn! En ik voel me beter.” Zuümra

In Eeklo kan je terecht bij deze 2 enthousiaste coaches:

Jeroen Vanseveren

Wil jij ook streven naar een gezond leven maar weet je niet hoe of wat je kan doen? Of heb je moeite om 'bewegen' vol te houden en heb je graag wat opvolging en/of motivatie? Dan help ik je graag! Je kan me mailen, bellen of SMS 'bewegen' om een afspraak te maken. Dan kunnen we samen aan de slag!

Contact:  0476 64 95 03 - jeroen.vanseveren@bewegenopverwijzing.be

Dominic De Caluwé

Het symptoom is zelden het echte probleem. Laat het ons samen verder uitzoeken, onder andere beweging kan dienen als medicijn naar duurzame gezondheid.

Contact: 0474 45 15 99 - Dominic.DeCaluwé@bewegenopverwijzing.be

Meer informatie 

Bewegen op verwijzing

Contact

Diversiteit en Gezondheid

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
GSM
Website
Vandaag
Nu open
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30
Naar top