Buitenspeeldag 2023

Op woensdag 19 april vindt de jaarlijkse buitenspeeldag plaats. De vrijetijdsdiensten verwachten alle kinderen vanaf 13.30 uur opnieuw voor een groots evenement aan het Sportpark (Burg.Lionel Pussemierstraat 157).

Er zijn activiteiten voor jong en oud: go-carts, blussen met de brandweer, ropeskipping, basketballen, springkastelen, turnen, inlineskaten, fotowedstrijd, buitenspeelgoed en allerlei leuke spelletjes. Er is ook een apart kleuterdeel voorzien voor de kleinsten. Voor elke deelnemer is er een geschenkje voorzien en er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

Om 16.00 uur geeft theater FroeFroe er een lap op met ZEEBOENK: een interactief optreden met livemuziek, schone installaties en publieke interactie. We zijn er zeker van dat jong en oud hierdoor geboeid zullen zijn!

Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Spoor gerust ook je leerkracht aan om geen huiswerk te geven op deze fantastische spelnamiddag. We roepen dan ook alle kinderen op om op woensdagnamiddag 19 april te genieten van een leuke namiddag buiten spelen aan ons Sportpark.

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten