Buitenspeeldag 2024

Door de weersvoorspellingen gaat de buitenspeeldag dit jaar binnen door, in de sporthal van het Sportpark (Burg. Lionel Pussemierstraat 157).

Op woensdag 17 april vindt de jaarlijkse buitenspeeldag plaats. De vrijetijdsdiensten verwachten alle kinderen opnieuw voor een groots evenement aan het Sportpark (Burg. Lionel Pussemierstraat 157).

Er zijn activiteiten voor jong en oud (gericht naar kinderen tot 12 jaar): go-carts, blussen met de brandweer, ropeskipping, basketballen, springkastelen, turnen, inlineskaten, fotowedstrijd, buitenspeelgoed en allerlei leuke spelletjes. Er is ook een apart kleuterdeel voorzien voor de kleinsten. Elke deelnemer krijgt een geschenkje en er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

De buitenspeeldag vindt plaats vanaf 13.30 uur aan het Sportpark, met aansluitend om 16.00 uur een spetterende slotshow door Fijnbesnaard en Compagnie. Iedereen is welkom, ook de allerkleinsten. De activiteiten zijn gericht naar kleuters en leerlingen van de lagere school.

Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Spoor gerust ook je leerkracht aan om geen huiswerk te geven op deze fantastische spelnamiddag. We roepen dan ook alle kinderen op om op woensdagnamiddag 19 april te genieten van een leuke namiddag buiten spelen aan ons Sportpark.

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
GeslotenSluiting Jeugddienst