Doe mee met Burgerpanel Eeklo en geef jouw mening

Als bestuur moeten we geregeld beleidskeuzes maken. We betrekken jou als inwoner graag bij ons beslissingsproces. Daarom starten we met een online panel zodat ook jij op een snelle en efficiënte manier je mening kan geven.

Wat is een burgerpanel?

Een burgerpanel is een open platform waarop jij als inwoner in alle anonimiteit je mening kan geven over ons beleid. Het gaat dan over zaken als verkeersveiligheid, vrije tijd, ouderenzorg, wegenwerken, milieu… Op die manier willen we ons beleid beter afstemmen op jouw noden en wensen en willen we onze inwoners meer betrekken.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. 

schrijf je hier in

We vragen je enkele basisgegevens in te vullen, zoals geslacht, leeftijd, gezinssituatie … Vervolgens ben je lid van het panel en krijg je regelmatig een vrijblijvende uitnodiging om van je te laten horen. Zo maak jij het verschil en werk je mee aan een beter EEKLO.

Resultaat?

Uiteraard doen we iets met de resultaten die hieruit komen. We engageren ons ze te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren via onze kanalen.

 Aanpak

We werken voor dit burgerpanel samen met onderzoeksbureau Indiville, Bpact en UHasselt. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak. Als je wil kan je via Bpact ook deelnemen aan ander maatschappelijk relevant onderzoek. Deelnemen is steeds anoniem, en je kiest per onderzoek zelf of je wel of niet deelneemt.

Contact

Participatie

Adres
Stadskantoor Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
Vandaag
Nu open
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Gesloten
Naar top