Aankoop van een compostbak of compostvat

Afmetingen:

Compostbak: 100 x 100 x 120 cm (zie bijlage met de tekening van de compostbak)

Compostvat: 280 liter, 80 cm doorsnede onderaan, 89 cm hoog. 

Je krijgt een tijdelijke korting van 5 euro voor de aankoop van zowel een compostvat als een compostbak, van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021

Bestel via onze webshop

Inhoud

Een belangrijk deel van het huishoudelijk afval zoals het groente-, fruit- en tuinafval, kan je zelf verwerken. Door het thuis te verwerken tot compost halveer je jouw huisvuilzak en maak je een bodemverbeteraar voor jouw eigen tuin. Thuiscomposteren kan op verschillende manieren. Je kunt het afval composteren in een compostvat, een compostbak, een wormenbak of op een composthoop. Wie wil starten met thuiscomposteren, kan een compostvat of een compostbak aankopen via de stad Eeklo. Voor een grote tuin zijn een composthoop en/of enkele compostbakken het meest geschikt. Voor kleine hoeveelheden keuken- en tuinafval kan je best een compostvat gebruiken.

Kies het systeem dat het best bij je past en ga aan de slag. Op die manier maak je een bodemverbeteraar van uitstekende kwaliteit die je zelf kan gebruiken in de tuin, zonder dat het je jaarlijks veel geld hoeft te kosten.

Je kan jouw compostvat of compostbak aankopen aan de balie van het stadskantoor.

Voorwaarden

Je woont in de stad Eeklo.

Kostprijs

Een compostvat met beluchtingsstok kost 15 euro. 

Een compostbak kost 27 euro.

Graag met bancontact betalen.

Contact

Onthaal Stadskantoor