Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / mobiliteit&werken / Cambio autodelen

Cambio autodelen

 
 

AUTODELEN

Dit is een formule waarbij op een vaste standplaats in de stad een auto ter beschikking staat. Tegen een vergoeding kun je die reserveren en vrij gebruiken. De stad heeft hiervoor een overeenkomst met Cambio.

Je kan de auto lenen om boodschappen te doen, voor een daguitstap of een dienstverplaatsing,... Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker ermee weg kan. Met cambio heb je een auto wanneer je er een wil, maar ook enkel dan. Kosten voor onderhoud, herstellingen, autokeuring … worden door cambio opgenomen. Je betaalt enkel als je de wagen gebruikt.

 

Vind je de overstap moeilijk? Heb je nog een laatste duwtje nodig om je te laten overhalen? Lees hier waarom vele anderen de switch maakten! 

 

In 3 stappen krijg je toegang tot het autodeelsysteem :

  • inschrijven via www.cambio.be. Je ontvangt een cambio-kaart met pincode;
  • reserveer telefonisch, via de cambioApp of online via Mycambio (maak hiervoor een account aan via www.cambio.be). Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of meerdere dagen, volgens je keuze;
  • rijden: je haalt de auto af aan de standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart.

In Eeklo vind je de deelauto's aan het station, op de parking Ballon (K. Astridplein) en in de Pastoor De Nevestraat voor de Kunstacademie.

 

 

Download de app 

 

BRANDSTOFPRIJZEN CAMBIO


De correcte prijzen kan je terugvinden op de site – rubriek Tarieven. De daar geafficheerde prijzen zijn de prijzen "van vandaag" en zijn dus altijd up to date.

 

Voor alle info over tarieven, praktisch gebruik, standplaatsen in België, enz…: www.cambio.be

 

cambio 

 

 


Zoeken