Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2019 / Reservering BKO kerstvakantie

Reservering BKO kerstvakantie

Begin november is de kinderopvang van start gegaan met het badgesysteem TJEK. Naast digitaal registreren van de aanwezigheden, zullen ook de vakantie-inschrijvingen en schoolvrije dagen in de toekomst onine gebeuren via het "ouderportaal". Vanaf zaterdag 23 november kan je via het ouderportaal inschrijven voor de Kerstvakantie.

 

U kan uw kinderen inschrijven op twee manieren:

  • Voor de start van de vakantie ontvangt u een mail met een persoonlijke code en de link naar het Ouderportaal. Hiermee kan u rechtstreeks inloggen op het ouderportaal.
  • U kan er ook voor opteren om u vooraf te registreren op het ouderportaal. Vervolgens kan u bij de start van de inschrijving inloggen via https://ouderportaal.tjek.be en uw kinderen inschrijven.

 

 

button tjek

Schrijf je kind in voor de kerstvakantie

Enkel voor kinderen die reeds geregistreerd zijn bij de BKO Eeklo!
Inschrijven kan vanaf zaterdag 23 november

 

Meer informatie over het ouderportaal en het gebruik ervan kan u terugvinden via deze link. Aan de hand van een filmpje en handleiding kan u reeds kennismaken met deze tool.

 

Het gebruik van het badgesysteem en het ouderportaal brachten enkele wijzigingen in het huishoudelijk reglement met zich mee. We geven u hieronder de wijzigingen mee die betrekking hebben op de inschrijving van voor vakanties.

  • reserveren via mail is niet geldig
  • ouders kunnen niet reserveren voor een vakantie bij openstaande facturen, tenzij wanneer er een betalingsovereenkomst werd gemaakt.
  • elke reservatie is bindend. Dit betekent dat u, wanneer u op een reserve plaats staat, ook dient te annuleren wanneer u deze plaats niet meer nodig heeft. Indien u achteraf toch plaats heeft en uw kind niet naar de opvang komt, zal er een boete aangerekend worden à rato de gereserveerde momenten.
  • annuleren kan kosteloos via het ouderportaal tot 7 dagen voordien, nadien kan u enkel annuleren met een doktersattest.
  • tijdens vakanties en schoolvrije dagen loopt een gereserveerde voormiddag tot maximaal 13.30 uur en start de namiddag niet voor 12 uur

 

Wanneer u vragen of problemen heeft bij het inschrijven van uw kind(eren), kan u steeds contact opnemen met dienst administratie op werkdagen tussen 9 en 12 uur (tel. 09 228 76 12). Indien gewenst kan steeds een persoonlijke afspraak vastgelegd worden. 

 

Hier kan je een filmpje zien hoe de inschrijving in zijn werk gaat, kan je het niet bekijken, volg dan deze link.

 

 

 

 

 

bko


Zoeken