Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Openbare verkoop kasseien

De stad Eeklo verkoopt verschillende types kasseien tegen het hoogste bod.

 

Momenteel liggen ze gestapeld achteraan het recyclagepark. Ze werden de voorbije jaren uitgebroken bij de heraanleg van verschillende wegen.

 

Op de foto’s kunt u de verschillende types zien:

  • Zweeds graniet grijs en gevlamd
  • Belgisch porfier
  • Basalt mozaïek
  • Belgisch porfier mozaïek
  • Hollandse kleiklinkers

 

Er wordt geen detail gegeven van aantallen/gewicht.

Om die reden dient u, indien u een bod wil uitbrengen, vooraf een afspraak te maken met onze medewerker Michiel Loccufier, tel. 09 218 28 02, om ter plaatse te gaan en u te vergewissen van het aanbod.

Het attest van dit plaatsbezoek moet u verplicht toevoegen aan uw bod.

 

De kasseien zullen in 1 lot verkocht worden aan de hoogste bieder. Het bestuur noemt geen instelprijs, maar houdt zich het recht voor niet toe te wijzen indien het hoogste bod te laag is.

Wij verwachten de biedingen uiterlijk tegen 4 februari 2020. Deze moeten schriftelijk en onder gesloten omslag bezorgd worden aan de stedelijke aankoopdienst, Industrielaan 2 te 9900 Eeklo.

Op de omslag vermeldt u “bod kasseien”. Bedoeling is dat het bestuur op 18 februari 2020 beslist aan wie de kasseien verkocht worden en dat ze ten laatste op 30 juni 2020 (in één beweging) worden afgehaald op het recyclagepark, Ringlaan 54 te 9900 Eeklo.

De inschrijver kan hiervoor geen beroep doen op stadsmedewerkers, -voertuigen of –machines. Het bod moet vooraf betaald worden.


Zoeken