Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Ramasseur van Verhoalkes

Ramasseur van Verhoalkes

Om tot het grote aantal verhalen te kunnen komen, hebben we ook jou nodig!

Toerisme Meetjesland droomt ervan om van het Meetjesland een bloeiende bestemming te maken.

 

 

Dat wordt de doelstelling van ons nieuwe beleidsplan toerisme in Meetjesland. Een bestemming waar gasten rijker worden en goesting krijgen om er terug te keren. Waar lokale ondernemers en bewoners trots gasten willen verwelkomen.

Waar bewoners, bezoeker, vrijwilligers én ondernemers samenwerken en zich openstellen voor bezoekers. Waar Meetjeslanders hun passies delen met bezoekers. Waar elke inwoner mag deelnemen aan toeristische initiatieven. 

 

Die bloeiende bestemming ligt binnen handbereik. Vele bewoners, toerisme-professionals en vrijwilligers laten het niet bij dromen en gaan nu al tot actie over.

We willen tot 1000 verhalen verzamelen om te analyseren en hieruit besluiten te trekken voor ons toekomstplan. En hiervoor hebben we jou nodig! Temeer omdat we ook de verhalen van de bezoekers - van jouw gasten - willen kennen.

 

Uit ervaring leren we dat dergelijke verhalen een schitterend begin kunnen zijn van een beter contact, de start van een boeiende conversatie. Heel leerrijke trajecten voor beide partijen en meer begrip voor elkaars standpunten.

Wil jij zo’n luisterend oor zijn en samen met ons verhoalkes ramasseren in het Meetjesland? Dan hebben wij een vorming voor je! En je maakt mee ons nieuwe beleidsplan.

De eerste 30 ramasseurs waren alvast enthousiast van deze vorming en de eerste verhalen komen al binnen. Maar om tot het grote aantal verhalen te kunnen komen, hebben we ook jou nodig!

Opleiding ramasseur van verhoalkes 

Wanneer:

Zaterdag 8 februari 2020 van 10u tot uiterlijk 16u. Welkom vanaf 9u30.

 

Locatie:

Provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1 (zijstraat Pepertsraat) in Eeklo. Bij een groot aantal deelnemers wijken we uit naar een andere locatie.

 

Deelname is gratis. We voorzien een broodjeslunch.

 

SCHRIJF HIER IN 

 

 

 

alle info 


Zoeken