Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be

In tijden van corona brengen Cultuurconnect, cultuurhuizen en gezelschappen cultuur rechtstreeks je huiskamer in. Het digitale platform Podium Aan Huis presenteert meer dan 100 podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel, voor alle cultuurliefhebbers.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen noodgedwongen de deuren sluiten.

Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door.

Maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading.

Leerkrachten kunnen het cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal. 

 

Podium Aan Huis biedt onder andere familievoorstellingen van hetpaleis & Abattoir Fermé, FroeFroe, BRONKS, De Maan, Kapitein Winkio en 4Hoog.

 

Een greep uit het aanbod:

  • 'Bonte nacht' (De Maan en Tuning People) is een familievoorstelling waarbij de creativiteit carte blanche krijgt en  kinderdromen reëel worden. Vlekken worden tot kunst verheven en smossen is een weldaad.. 
  • 'Along comes Mary' (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58. Een groot succes bij de oudere generatie die de Expo 58 in het echt meemaakte.
  • 'Le Sous Sol' vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van Peeping Tom, dat in 2002 startte met 'Le Jardin', gevolgd door 'Le Salon' in 2004. Je kan de trilogie nu herbekijken via podiumaanhuis.be
 
 

 


Zoeken