Direct naar hoofdmenu / zoekveld

HerbakkerTV

Exclusieve beelden

Cultuur in één klik:

Cultuurcentrum lanceert Herbakker TV

 

De pandemie die onze samenleving nu al maanden in z'n greep houdt, mag dan wel onzekerheden teweegbrengen en druk zetten op ons doen en laten, creativiteit is onaantastbaar!

Artiesten hebben niet stilgezeten, en Cultuurcentrum De Herbakker heeft de deuren en z'n podium opengesteld om al dat moois te vatten op beeld.

 

Cultuur leeft

CC De Herbakker wil lokaal talent méér aan bod laten komen én wil artiesten - zeker in deze moeilijke tijden - steunen door meer podiummogelijkheid te bieden. Het CC breidt z'n werking daarom uit door naast de voorstellingen in z'n infrastructuur nu ook een digitaal platform te lanceren.

 

Herbakker TV

Het publiek kan vanuit z'n zetel thuis, of ergens onderweg, genieten van prachtige beeldfragmenten. Herbakker TV zendt unieke mini-concerten uit van steengoede Meetjeslandse bands, boeiende backstage interviews met artiesten, fragmenten uit nieuwe theatervoorstellingen. Het aanbod op Herbakker TV is aanvullend op het programma in de zaal.

 

De Favoriet

De rubriek 'De Favoriet' brengt een Meetjeslander in beeld die zijn/haar culturele passies met de kijker deelt. Heb jij ook een CultuurFavoriet waarover je wil vertellen? Dat kan! Mail naar info@ccdeherbakker.be en wie weet kom jij op Herbakker TV!

 

CC De Herbakker is een #bruishuis!

 

Klik hier om naar Herbakker TV te gaan.

HerbakkerTV trailer


Zoeken