Het object kan niet worden opgehaald (statement) CultuurCentrum De Herbakker Eeklo - zondag 19 augustus
Direct naar hoofdmenu / zoekveld

zondag 19 augustus

Familiedag op zondag met brunch en springkastelenparadijs ’s middags. ’s Avonds is er naast de Fixkes nog de ultieme headliner: K’s Choice

 

rockauvin

11 uur - Herbakkersplein

Een mobiele minifanfare. Moeiteloos bewegen zij tussen het volk door en brengen zij de muziek tot bij jou. Intiem en gezellig, maar evengoed dansbaar én met ambiance! Aanrader van formaat.

 


 

brunch 

11 uur - Herbakkersplein

In samenwerking met Hotel Shamon zal vzw Bakfiets opnieuw een brunch verzorgen. Gezellig samen zijn, muzikaal netjes opgeluisterd door Rock Au Vin.
€ 18 / € 12 (-12 jaar) / € 6 (-6 jaar) - Inschrijven www.vzwbakfiets.be

 


 

springkasteelfestival 

13-18 uur - Herbakkersplein 

Aansluitend op de brunch toveren we net als vorig jaar  op zondagmiddag het Herbakkersplein om tot een heus springparadijs! Springen in openlucht op enkele springkastelen in allerlei vormen en formaten, daarvoor spring je maar wat al te graag uit je luie zetel?

 


 

skunkcity 

18 uur  - Herbakkersplein

9 straffe Oost-Vlaamse muzikanten op een podium vormen  de hippe band Skunk City. Ze brengen lekkere funky dansnummers. Elk optreden van Skunk City staat garant voor een vet feestje!

 


 

20180819 Fixkes

19 uur -  Herbakkersplein

(H)eerlijke songs met juist genoeg weerhaken in dat Vlaamse dialect waarin alles kan, maar niets moet. Op het Herbakkersfestival zullen ze je verrassen met – naast kvraagetaan en ongelukkig – een pak nieuwe nummers.

 


 

HBF-18-K s choice 

20.30 uur - Herbakkersplein

Al héél lang stonden ze op het verlanglijstje en dit jaar zullen ze eindelijk op het podium staan. Vorig jaar vierden ze hun 25-jarige bestaan, maar tot op de dag van vandaag behoren Gert en Sarah Bettens nog steeds tot de Belgische top! Dat ze nog steeds hot zijn bewezen ze onlangs met hun aanwezigheid in Liefde Voor Muziek op VTM! Geniet mee van de lange lijst straffe songs die Sarah en Gert bij elkaar schreven.

 


 

DJ Bakfiets

22 uur - Herbakkersplein

 


 

Met de gewaardeerde steun van ...

sponsors HBF18 


Zoeken