Het object kan niet worden opgehaald (statement) CultuurCentrum De Herbakker Eeklo - Flamingods zeggen af voor Herbakkersfestival, Vanishing Twin vervangt.
Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Flamingods zeggen af voor Herbakkersfestival, Vanishing Twin vervangt.

Door een sterfgeval in de familie moeten Flamingods hun optreden op het Canadaplein op zaterdag 11 augustus annuleren. Ze worden vervangen door Vanishing Twin.

 

Vanishing Twin mengt scheve Engelse pop met een arsenaal aan gekke geluiden. Voor de opnames van debuutplaat 'Choose Your Own Adventure' (2016) bouwde de band een eigen studio met vintage materiaal. Het Londense vijftal ging er, onder leiding van producer Malcolm Catto (The Heliocentrics, DJ Shadow, The Gaslamp Killer) aan de slag met vergeten drummachines, huis-tuin-en-keuken-elektronica, vibrafoons en andere niet-alledaagse instrumenten. Het resultaat is esoterische psychedelica.

 

Tijdens het eerste weekend van het Herbakkersfestival programmeert muziekclub N9 ontdekkingsconcerten in de intieme setting van het Canadaplein. De drie bands die op zaterdag 11 augustus op het Canadaplein optreden hebben minstens één ding gemeen: tijdens hun shows kan je (muzikaal) trippen. Op zondag 12 augustus staat jazz in al zijn geuren en vormen centraal.

 

 

vanishing twin 


Zoeken