Direct naar hoofdmenu / zoekveld

UiTPAS

Logo uitpas

 

 

Wat is een UiTPAS?

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen! Als UiTPAS-houder spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten, die je dan weer kan inruilen tegen leuke voordelen. Ook in CC De Herbakker kun je vanaf nu punten sparen, voor elke voorstelling die je bijwoont. Die gespaarde punten kan je dan weer inruilen bij CC De Herbakker of andere UiTPAS-organisatoren in Eeklo, Assenede en alle andere Vlaamse steden en gemeenten die UiTPAS aanbieden!

Aankoopprijs?

  • Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig € 5.
  • Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen slechts € 2.

Die aankoopprijs haal je er zo uit: je krijgt immers een aantal voordelen die je onmiddellijk kan opnemen, de zogenaamde welkomstvoordelen. Zo kun je gratis of met een stevige korting deelnemen aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten en dat zonder ook maar één punt gespaard te hebben! 

Beperkt inkomen?

Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Daarmee kun je niet alleen punten sparen, maar ook genieten van een korting op je deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Wie een UiTPAS Meetjesland met kansentarief heeft, betaalt slechts 25% van de ticketprijs in CC De Herbakker en bij organisatoren die UiTPAS aanbieden. Bovendien betaal je voor je UiTPAS Meetjesland slechts € 1 in plaats van € 5. 

Waar kan je de UitPAS aankopen?

  • STIP, Molenstraat 36, 9900 Eeklo.
  • Stadskantoor, Industrielaan 2, 9900 Eeklo
  • Sociaal Huis, Kaaistraat 32, 9900 Eeklo
  • Stadhuis, Markt 34, 9900 Eeklo

Hoe gebruik je de UiTPAS in het cultuurcentrum?

  • Punten sparen doe je door op de avond van de voorstelling je kaart te scannen aan de zuil in CC De Herbakker.
  • Voor het omruilen van je punten tegen een voordeel kun je terecht aan de balie op de avond zelf of bij het STIP (in de bibliotheek).
  • Je kan je puntensaldo online raadplegen op www.uitpasmeetjesland.be. Daar zie je ook tegen welke voordelen je je punten kan inruilen en bij welke organisatoren je terecht kan met je UiTPAS Meetjesland!
  • Houders van een UiTPAS met kansentarief kunnen hun tickets ook online bestellen en betalen. Vóór je online je tickets bestelt, kom je naar de ticketbalie of naar het Sociaal Huis. Op vertoon van je UiTPAS met kansentarief ontvang je een code die je zal gebruiken bij het online bestellen: door die code wordt automatisch het juiste tarief aangerekend. UiTPAShouders met kansentarief die vorig jaar al een code hebben aangevraagd, hoeven dit niet opnieuw aan te vragen.

 


Zoeken