Direct naar hoofdmenu / zoekveld

cultuurbon

Cultuurbon kopen

Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, verjaardagen, Moederdag, Vaderdag … Soms wil je met een geschenk al eens cultureel uit de hoek komen. Dat kan met de cultuurbon van CC De Herbakker. De gelukkige kan deze bon één jaar lang inwisselen voor tickets van een of meerdere voorstellingen naar keuze.

Cultuurbon kopen

 

Betalen met cultuurbonnen

  

Heeft u al een nieuwe cultuurbon met een 12-cijferige code?

Kies dan voor de betaalmethode ‘Cultuurbon’. In het volgende venster kunt u de vouchercode ingeven. Het eventuele openstaande saldo kunt u op een andere manier betalen. De eventuele restwaarde van uw bon blijft via dezelfde 12-cijferige code geldig.


Heeft u nog een oude cultuurbon?

Volg alle stappen van de reservatie en kies voor de betalingsmethode ‘Betalen aan balie CC De Herbakker’. Kom daarna naar de ticketbalie met jouw cultuurbonnen en ruil die in. Het verschil kan je op een andere manier betalen.

Lukt het niet om met een geldige cultuurbon online te betalen? Ruil deze voor een nieuwe aan de ticketbalie (STIP of balie CC). Met die nieuwe kunt u online of aan de ticketbalie betalen.

TIP: doe dit voor de start van de ticketverkoop, zo kan je bij jouw bestelling meteen betalen met de bonnen! 


Betalen met cultuurbonnen of cultuurcheques

Wij aanvaarden ook cultuurcheques van Accor Services, Sodexo, Opendoek (enkel bij theatervoorstellingen) en Sabam. Volg alle stappen van de reservatie en kies voor de betalingsmethode ‘Betalen aan balie CC De Herbakker’. Kom daarna naar de ticketbalie met uw cultuurcheques en ruil die in. Het verschil kunt u op een andere manier betalen.

 

cultuurbon 


Zoeken