Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Erhan Demirci

Wa make?

don 19 sep - 20.30 uur - humor

 

Erhan Demirci

 

€ 15 / € 10,80 (-26) / € 3,75 UiTPAS met kansentarief

 

"Wa make?" Ooit al eens verdwaald in één van de cités van Limburg? Dan is dit waarschijnlijk het eerste wat u hoorde. Het is de meest gestelde vraag onder vrienden en buren. Bij vrienden betekent het eerder: "Hoe gaat het?", "Wat ben je aan het doen" of gewoon: "Heb je eigenlijk wel werk?"

 

Maar zelfs Georgette en Meryem vragen het tegenwoordig aan elkaar. Wat heb je gekookt vandaag, zit je prothese goed of hoe is het met de kleinkinderen? "Wa make?" Het antwoord is meestal "Goeie, en met u?" Maar zijn we allemaal wel 'goeie'? Zeggen we wel altijd hoe het echt met ons gaat?

 

Na 'Komt Goed!' over de aanslagen in Brussel, zoekt Erhan nu uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rol spelen we dagelijks? Hoe groot is het verschil tussen iemand die thuis de brave papa is, maar op zondag ergens in een stadion de ref uitscheldt voor "voale zwette". Of is deze promotekst ook gewoon maar een uitleg om te zeggen: "Wa make?" Ga zitten en luister, we gaan gewoon wat lachen!

 

Erhan Demirci heeft vorig seizoen tijdens het Comedycafé de zaal plat gespeeld met een try-out. We bieden hem daarom graag het podium van de theaterzaal.

 

voorprogramma: Tom Cools

 

Duur: 90 min. 

 

regie: Han Coucke

foto: Pieter Verhaeghe 

 

Koop hier je tickets.


Zoeken