Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Kunstendag voor Kinderen

Voor kinderen tot 12 jaar

zon 17 nov - 13.30-17 uur - familie

 

Kunstendag voor Kinderen

 

€ 6 (-12) / € 1,50 UiTPAS met kansentarief

Begeleiders GRATIS 

 

Vijf Eeklose organisaties slaan de handen in elkaar om de kinderen een onvergetelijke kunstige namiddag te bezorgen. Verwacht je aan muzikale voorstellingen, zotte workshops, toffe randanimatie en uiteraard heerlijke pannenkoeken! Alle activiteiten vinden deze editie plaats in het cultuurcentrum.

Workshop Didgeridoo (13.30-14.30 uur en 15.30-16.30 uur)

De uit Australië afkomstige Didgeridoo is waarschijnlijk het oudste blaasinstrument ter wereld. Op een speelse manier leert Alain De La Rivière kinderen de blaastechniek in een workshop van een uurtje.

Geen leeftijdsgrens - max. 15 deelnemers per sessie - theaterzaal

 

Trashbeatz (14.30-15 uur, 15-15.30 uur en 16.30-17 uur)

Wist je dat er muziek zit in afval? Trashbeatz tovert afval om tot knotsgekke muziekinstrumenten en haalt er aanstekelijke deuntjes uit. Lekker ecologisch! Deze gemaskerde wezens toveren de gekste dingen uit hun vuilbak. Het publiek wordt ten volle in het spektakel betrokken. Van een levend drumstel tot een swingende xylofoon, alles kan!

Geen leeftijdsgrens - theaterzaal

 

Workshop "Pop-up Strip" (doorlopend)

In deze workshop tekenen en knutselen de kinderen een zelfgemaakt mini-stripverhaaltje in '3D', onder begeleiding van Vero Beauprez. Er wordt inspiratie gehaald uit het werk van Meetjeslandse Meesters: stukjes landschap, personages, gebruiksvoorwerpen krijgen een nieuwe context door ze in een stripverhaaltje te plaatsen. Vanaf 6 jaar - polyvalente zaal

 

Workshop "Een zotte droom" (doorlopend)

Zin om je even te laten onderdompelen in een kunstenbad? Kom dan naar de workshop ‘Zotte droom’ van de Kunstacademie. Bezoek hun mobiel atelier waar je je hoofdkussen kan ontwerpen en bedrukken. Of hoe je je dromen zelf kan bedenken…

Van 6 tot 12 jaar - polyvalente zaal

 

Speelbazaar (doorlopend)

De speel-o-theek Speelbazaar zorgt voor een leuke speelhoek waar kinderen naar hartenlust verschillend speelgoed kunnen uitproberen.

Polyvalente zaal

 

Koop hier je tickets.

 

locatie: CC De Herbakker

 

Logo N9Logo bibLogo KA!Logo Speelbazaar Kleiner


Zoeken