Direct naar hoofdmenu / zoekveld

The Beatles Revival Band

vzw Sterrenparade

vri 27 sep - 20.30 uur

 

The Beatles Revival Band

 

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa.

De reden van de toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte 'stage look' is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. 

Kom kijken op vrijdag 27 september 2019 en overtuig uzelf!

 

Tickets en info: 09 336 42 51 of info@vzwsterrenparade.be 


Zoeken