Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Yevgueni 20°20°20

Morgen Verse Sneeuw

don 23 jan - 20.30 uur - muziek

 

Yevgueni

 

€ 22 / € 15,70 (-26) / € 5,50 UiTPAS met kansentarief

 

In 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor iets anders. Iets speciaals. Ze trekt met een heel bijzondere tournee langs dertig kerken doorheen Vlaanderen, zo ook in Eeklo! Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten. Een cello en een viool vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. Yevgueni kiest uit eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het best passen. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, telkens in een uitzonderlijk en zorgvuldig uitgelicht decor: Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant.

Op deze unieke manier loodst Yevgueni u door zijn twintigjarig bestaan. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor. En af en toe – waarom niet – met de gekende ambiance.

De titelsong ‘Morgen Verse Sneeuw’, van hun laatste album ‘Tijd is Alles’, kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Want als het van de band afhangt, is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt.

 

met: Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (akoestische gitaar, bas, zang), Seraphine Stragier (cello) en Jeroen Baert (viool) 

foto: Koen Bauters

 

locatie: kerk Sint-Antonius Balgerhoeke, Balgerhoeke 166, Eeklo

 

Koop hier je tickets. 


Zoeken