Direct naar hoofdmenu / zoekveld

kabinet k

As long as we are playing (8+)

zat 22 feb - 19.30 uur - familie

 

kabinet k

€ 7 (-12) / € 13

€ 1,75 (-12) / € 3,25 UiTPAS met kansentarief

 

In de creatieprocessen van kabinet k neemt ‘spelen’ een bijzondere positie in. Na ruim vijftien jaar waarin spel als een rode draad doorheen de voorstellingen liep, wil kabinet k het deze keer de hoofdrol geven.

‘As long as we are playing’ wordt een voorstelling als een speeltuin, waarin de aanstekelijkheid van het spel het vertrekpunt vormt voor elke beweging en interpretatie. Spel als een onuitputtelijke bron van impulsen. Spel als de plaats van plezier en harmonie, maar ook van conflict en macht. Spel als spiegel van onze mogelijkheden, van onze natuur, van ons samenleven.

Verwacht je aan een poëtische dansvoorstelling met livemuziek en verschillende generaties op scène. Het gezelschap, dat steeds bestaat uit professionele dansers en kinderen, is ondertussen een graag geziene gast in het cultuurcentrum. Deze productie is in zijn gelaagdheid een voorstelling voor zowel volwassenen als kinderen.

choreografie: Joke Laureyns en Kwint Manshoven

muziek: Thomas Smetryns

met: Marieke Berendsen, Nona De Neve, Ilena Deboeverie, Marie-Lou Liberale, Lorenz Ludovic Maes, Kwint Manshoven, Juliette Spildooren, Louise Tanoto, Lili Van den Bruel, Aya Vanvinckenroye

productie: kabinet k, LOD muziektheater en hetpaleis

met de steun van: Vlaamse Gemeenschap, stad Gent en Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid

foto: Kurt Van der Elst

 

Cultuurgids - de Standaard 

 

Koop hier je tickets.

 

Logo Uitschieter 

kabinet k


Zoeken