Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Ish Ait Hamou

Leesclub 'Het moois dat we delen'

don 22 okt - 20.30 uur - lezing

 

5

 

€ 10  / € 2,50 UiTPAS met kansentarief

€ 6 / € 1,50 UiTPAS met kansentarief (enkel streaming) 

 

‘Het moois dat we delen’ is de vierde roman van schrijver en choreograaf, Ish Aït Hamou. In dit boek beschrijft Ish het hedendaagse Vlaanderen zoals hij dat nu ziet, getekend door angst en verdeeldheid. “Mijn verhaal is er in eerste instantie om vandaag te documenteren, voor ons allemaal die nu in het heden zijn.”

In oktober komt Ish langs in Eeklo met een leesclub over zijn boek. Geen traditionele leesclub om het boek te bespreken, maar een dialoog met het publiek om samen dieper in te gaan op het verhaal en zijn traject.

 

Heb je zelf vragen voor Ish? Noteer je vragen en ga zelf in gesprek met de bestsellerauteur. Alle vragen worden verzameld aan de inkom en zullen deel uitmaken van het gesprek. Je hoeft het boek nog niet gelezen te hebben voor deze leesclub!

 

Wil je deze avond met Ish vanuit je zetel thuis volgen? Dat kan via streaming, er is een aangepaste ticketprijs voorzien (€ 6). 

 

KORTE INHOUD VAN DE ROMAN: In het stadje waar Soumia en Luc wonen, speelt het leven zich voornamelijk af aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier én op het voetbalveld. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

Een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis.

 

Deze lezing is een samenwerking tussen CC De Herbakker, Bibliotheek Eeklo en Time to listen. 

 

foto: Shed Mojahid 

 

Koop hier je tickets voor de voorstelling.

Koop hier je tickets voor de streaming.  

  

de bib boekt logo bib eeklo

 

 

 

Ish Aït Hamou


Zoeken