Direct naar hoofdmenu / zoekveld

KVS

Ouder Kind

zat 27 maa - 20.30 uur - theater

 

kvs 

 

€ 18 / € 12,90 (-26) / € 4,50 UiTPAS met kansentarief

 

Wij verliezen ons niet meer. We kunnen niet meer verloren lopen. Het gps-systeem maakt dat onmogelijk. Het gevoel van verloren te zijn, zijn we verloren. En doordat ge u niet kunt verliezen, kunt ge ook niets ontdekken.

 

‘Ouder Kind’ is de tiende voorstelling die boezemvrienden Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll samen hebben gemaakt. In hun twintigjarige vriendschap sloegen ze al eerder de handen in elkaar voor onder andere de geprezen monoloog ‘Missie’.

 

Voor deze mijlpaal in hun jarenlange samenwerking hebben ze alles anders aangepakt. Ze zetten in deze voorstelling simpelweg twee uit elkaar gegroeide vrienden centraal. Het resultaat is een stuk waarin feit en fi ctie door elkaar lopen, en je een intens beeld krijgt van de band tussen acteur en regisseur.

 

DE STANDAARD ****

Die uitstekende balans tussen intimiteit en theatraliteit, intellectuele diepgang en relativerende humor is de sterkte van dit prima geacteerde duet. (...) Een lofzang op de vriendschap die kwetst en wonden slaat, maar ook na twintig jaar onverbrekelijk blijft. En op de koop toe nog eens diepmenselijk theater voortbrengt.

 

tekst, spel: Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke

kostuum: Heidi Ehrhart

foto: Danny WillemsKVS


Zoeken